Alanya

AlanyaAlanya er uden sammenligning Tyrkiets mest populære feriested. Rent faktisk holder næsten hver tiende af Tyrkiets turister ferie i byen. Og der er ikke uden grund.

Byen har godt 90.000 indbyggere og ligger smukt ud til Middelhavskysten. Den naturskønne Taurusbjergkæde omkranser området.

Ønsker man en rigtig daseferie har byen to fantastiske strande, et dejligt køkken (med både tyrkiske og internationale retter) og ikke mindst et sprudlende natteliv.

En oplagt udflugtsmulighed er den 250 meter høje borghøj, der deler de to strande. Fra fæstningen på toppen har man en fantastisk udsigt over Alanya og omegn.

En populær aktivitet for børnene er Water Planet Aquapark, der er et af Tyrkiets største vandlande. Her er alt fra vandrutsjebaner og rafting til minigolf og bungy jump.

Når det kommer til shopping, kan Alanya byde på alt fra kendte mærkevarer (både i originaler og kopier) til lokale specialiteter. Begge dele kan findes både i de mange butikker og på de lokale markeder.

FDM Travel

De bedst pakkerejser til Alanya med FDM Travel

FDM Travel tilbyder pakkerejser til de bedste hoteller i Alanya. Vælg imellem en lang række prisbillige turisthoteller og fem-stjernede luksushoteller.


Se alle pakkerejserne til Alanya
(åbner i et nyt vindue)

FDM Travel er blandt Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til feriesteder i Europa. FDM Travel er ejet af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer.
Hotels.com

Har du kun brug for et hotel i Alanya?

Hvis du ikke har brug for en samlet pakkerejse, kan du vælge imellem mere end 50 hoteller i Alanya hos Hotels.com. Her finder du alt fra eksklusive luksus-hoteller til billige familie-hoteller.

Find et hotel i Alanya
(åbner i et nyt vindue)

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt.
Mr. Jet

Mangler du en billig flybillet til Alanya

Hvis du bare har brug for en billig flybillet til Antalya (den nærmeste lufthavn til Alanya), så er der gode mulighed for at finde den bedste pris hos et af den lange række af flyselskaber, som Mr. Jet samarbejder med.

Søg efter flybilletter til Antalya
(åbner i et nyt vindue)

Mr. Jet er en del af Travelport - en af verdens største globale leverandører af rejse-produkter. Mr. Jet kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de tyrkiske lufthavne. Når du bestiller fly hos Mr. Jet, indgår der som regel en forsikring, der dækker dig mod at flyselskabet går konkurs.

Copyright © Loco Media