Antalya

AntalyaAntalya er "hovedstaden" i ferieområdet, der også bl.a. dækker Alanya, Belek, Kemer og Side. Det er da også i Antalya, man lander, når man skal til de andre feriemål i området.

Når man ankommer til byen, kan man da også tydeligt se, at dette ikke er endnu et lille fiskerleje, der er blevet til en ferieby. Byen har 500.000 indbyggere, så her ser man flere lokale end turister. Det betyder også, at man får et bedre indblik i det "rigtige" Tyrkiet.

Antalya er en storby på godt og ondt. Her mærkes virkelig byens puls – men det betyder også samtidig, at der er et hav af shoppingmuligheder i storcentre, indkøbsgader og basarer.

Antalya er dog ikke kun moderne storby. Overalt dukker den romerske historie frem – ikke mindst i den gamle bydel Kaleici omkring den romerske havn. Her sidder gamle koner og ordner aftensmaden, mens mændene spiller domino. Det er også her, at man finder de hyggeligste restauranter.

I det hele taget kan Antalya byde på flere udflugtsmuligheder end de fleste andre feriebyer. Ligegyldig om man er til museer, bådture eller historiske bygninger, så har byen noget at byde på.

Og bliver det for meget med storbyens puls, kan man jo altid tage tilbage til liggestolen på sit ressort og slappe lidt af.

FDM Travel

De bedst pakkerejser til Antalya med FDM Travel

FDM Travel tilbyder pakkerejser til de bedste hoteller i Antalya. Vælg imellem en lang række prisbillige turisthoteller og fem-stjernede luksushoteller.


Se alle pakkerejserne til Antalya
(åbner i et nyt vindue)

FDM Travel er blandt Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til feriesteder i Europa. FDM Travel er ejet af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer.
Hotels.com

Har du kun brug for et hotel i Antalya?

Hvis du ikke har brug for en samlet pakkerejse, kan du vælge imellem næsten 100 hoteller i Antalya hos Hotels.com. Her finder du alt fra eksklusive luksus-hoteller til billige familie-hoteller.

Find et hotel i Antalya
(åbner i et nyt vindue)

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt.
Mr. Jet

Mangler du en billig flybillet til Antalya

Hvis du bare har brug for en billig flybillet til Antalya, så er der gode mulighed for at finde den bedste pris hos et af den lange række af flyselskaber, som Mr. Jet samarbejder med.

Søg efter flybilletter til Antalya
(åbner i et nyt vindue)

Mr. Jet er en del af Travelport - en af verdens største globale leverandører af rejse-produkter. Mr. Jet kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de tyrkiske lufthavne. Når du bestiller fly hos Mr. Jet, indgår der som regel en forsikring, der dækker dig mod at flyselskabet går konkurs.

Copyright © Loco Media