Billige rejser til Tyrkiet

Billige Rejser til Tyrkiet Selvom priserne er steget, er Tyrkiet stadig er et forholdsvis billigt land at holde ferie i.

De fleste steder kan man stadig spise for det halve i forhold til Danmark – specielt hvis man finder en restaurant i en af sidegaderne frem for hovedgaden. En frokost kan f.eks. købes for under 35 kr. på en lokal restaurant.

Også taxakørsel og shopping er billigt. Øl og vand koster væsentligt mindre end i Danmark, mens vin er noget dyrere. Guldsmedevarer og originale mærkevarer (ikke at forveksle med de mange kopier) kan købes til meget fornuftige priser.

Billigt til Tyrkiet

Men det er jo ikke nok at leveomkostningerne er lave i Tyrkiet, hvis det er dyrt at komme dertil.

Heldigvis er det som regel ikke tilfældet. Hos både Apollo Rejser og FDM Travel (som Tyrkiet Fan anbefaler) har man gode familiehoteller og luksushoteller med All-inclusive.

Derved ved man allerede hjemmefra, hvad ferien kommer til at koste. Og på grund af det lave prisniveau på dagligvarer i Tyrkiet, kan hotellerne tilbyde All-inclusive til meget rimeligt priser.

Har man mulighed for at rejse udenfor højsæsonen, kan man ofte få afbudsrejser til en meget fornuftig pris.

Tag selv til Tyrkiet

Har man tid og lyst til selv at undersøge tingene, kan man nogle gange finde billige flybilletter til f.eks. Antalya eller Izmir.

Derefter kan man så selv søge efter et godt hotel i en af de mange feriebyer som Alanya, Antalya, Belek, Kemer, Kusadasi og Side.

Det er dog værd at sammenligne med den samme rejse som charterrejse eller pakkerejse, da rejsebureauer som f.eks. Apollo Rejser og FDM Travel ofte kan forhandle nogle meget fordelagtige priser, når de køber mange flysæder og hotelværelser

Copyright © Loco Media