Er der et alternativ til Tyrkiet Eksperten?

Tyrkiet Eksperten Tyrkiet Eksperten (som i dag faktisk kalder sig Scanway) er en af de største arrangører af rejser til Tyrkiet. Men ifølge mange gæster, er de ikke nødvendigvis de bedste.

Rent faktisk er Tyrkiet Eksperten det rejsebureau, som Rejseankenævnet igennem en periode på 20 år har modtaget flest klager på. Og ikke nok med det – klagerne får som regel også ret.

De fleste af klagerne handler om forsinkelser, dårlig service og mangelfuld indkvartering

Man kunne også godt få den tanke, at den dårlige omtale er grunden til, at Tyrkiet Eksperten har skiftet navn flere gange. Tidligere hed de Sultan Rejser og i dag kalder de sig Scanway.

Det er værd at bemærke, at Tyrkiet Eksperten ikke er medlem af Foreningen af Danske Rejsearrangører.

De siger gæsterne om Tyrkiet Eksperten

Man behøver ikke søge længe på nettet, for at finde ud af, at det ikke er alle, som har haft de bedste oplevelser med Tyrkiet Eksperten.

"Vi fik ændret afgange flere gange. To dage inden hjemrejse lå brev i receptionen. Afgang udsat et døgn. Skulle ellers have været til guldbryllup og svogers 50 års fødselsdag. Det kom vi ikke." (1 ud af 5 stjerner)

Per S, trustpilot.dk

"Vi har oplevet guider der drikker sig fulde på udflugter, guider der direkte bryder aftaler, guider der har mere travlt med at flirte med lokalbefolkningen end at passe deres job, guider der virker ret ligeglade med deres job og sidst men ikke mindst guider som ikke ved ret meget om det land de befinder sig i." (3 ud af 5 stjerner)

Mikael H, trustpilot.dk

"Sidste sommer bestilte vi en rejse til Indien hos Tyrkieteksperten, vi betalte med den samme for så var det ude af verden. Tiden gik og de ændrede afrejse tidspunktet, hvilket gjorde jeg måtte rykke min ferie en enkelt dag. En måned før afrejse ringede en sælger fra Tyrkiet eksperten og fortalte os at rejsen var blevet aflyst." (1 ud af 5 stjerner)

Leon Ø, trustpilot.dk

"75 % af alt virker ikke. Guiden på destinationen kommer ikke eller for sent. Hotellet har ikke modtaget alle ønsker (balkon mm.). Hotellet/appartment er ikke som lovet (størrelse, beliggenhed)." (2 ud af 10 stjerner)

Bjørn R, bedoemmelse.dk

"De ændrer flyafgang flere gange inden afrejse, når der er betalt kommer den dårlige afgangstid. Hotellerne er i elendig forfatning. Guiderne er elendigt uddannet."

Anonym, sol.dk

"Har været af sted med Tyrkieteksperten en gang og gør det aldrig mere. Intet var som forventet. Jeg var meget glad for at vi havde planlagt vores ferie ud fra at skulle rejse rundt i Tyrkiet og ikke være i nærheden og afhængig af hotellet hele tiden, for så ville ferien nok have været ødelagt."

Wildmand, sol.dk

Hvad er alternativet til Tyrkiet Eksperten?

Med de mange klager og dårlige kommentarer, som Tyrkiet Eksperten får, kunne vi her på Tyrkiet Fan ikke finde på at anbefale dem som rejsearrangører.

I stedet mener vi, at rejsebureauet FDM Travel og charterselskabet Apollo Rejser er de bedste arrangører af pakkerejser/charterrejser til Tyrkiet. De får stort set altid meget positive kommentarer fra deres gæster – både for deres hoteller, guider og service generelt.


Kilder

  • "Hårde anklager mod Tyrkiet Eksperten: Snyder kunder og ansatte", Rejseliv.dk
  • "De værste rejsebureauer", BT
  • Anmeldelser af Tyrkiet Eksperten, Trustpilot.dk
  • Anmeldelser af Tyrkiet Eksperten, Bedoemmelse.dk
  • Tyrkiet Eksperten, Sol.dk

Copyright © Loco Media