Belek

BelekBelek ligger godt 40 kilometer fra Antalya og er Tyrkiets "golfhovedstad". Omkring byen ligger der hele otte golfbaner. Og der er endda flere på vej.

Det er blevet så populært at spille golf blandt fyrre- og eukalyptustræer, at det i højsæsonen kan være nødvendigt at booke tider flere måneder i forvejen.

Mange danskere er endda blevet så glade for at spille golf omkring Belek, at de har investeret i særlige "golfboliger" tæt på golfbanerne.

Og efter en lang dag på golfbanen, kan man nyde en svalende dukkert i poolen på et af byens mange luksushoteller.

Belek er dog også andet end golf. Her er en fantastisk natur og en utrolig stilhed, som man ikke finder i de mere livlige feriedestinationer som Alanya og Side. Her spreder blomster deres dufte, og området er et sandt eldorado for fugleelskere.

Ønsker man at komme lidt væk fra golfen og naturen, har byen også flere vandlande samt gode shoppingmuligheder.

Hotels.com

Har du kun brug for et hotel i Belek?

Hvis du ikke har brug for en samlet pakkerejse, kan du vælge imellem godt 40 hoteller i Belek hos Hotels.com. Her finder du alt fra eksklusive luksus-hoteller til billige familie-hoteller.

Find et hotel i Belek
(åbner i et nyt vindue)

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt.
Mr. Jet

Mangler du en billig flybillet til Belek

Hvis du bare har brug for en billig flybillet til Antalya (den nærmeste lufthavn til Belek), så er der gode mulighed for at finde den bedste pris hos et af den lange række af flyselskaber, som Mr. Jet samarbejder med.

Søg efter flybilletter til Antalya
(åbner i et nyt vindue)

Mr. Jet er en del af Travelport - en af verdens største globale leverandører af rejse-produkter. Mr. Jet kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de tyrkiske lufthavne. Når du bestiller fly hos Mr. Jet, indgår der som regel en forsikring, der dækker dig mod at flyselskabet går konkurs.

Copyright © Loco Media