Kemer

KemerKemer er en rigtig hyggelig, lille badeby beliggende godt en times kørsel syd for Antalya. Byen ligger med de naturskønne Taurus-bjerge på den ene side og Middelhavet på den anden. Så her er der både mulighed for naturoplevelser og badeferie.

Byen er en unik blanding af det "oprindelige" Tyrkiet og moderne ferieby med alt det, som man kan forvente. Her er summende gågader, en elegant marina og dejlige strandpromenader.

Ikke langt fra Kemer ligger ruinerne fra Phaselis, hvor bl.a. Alexander d. Store tilbragte en af sine vintre – et oplagt udflugtsmål.

Børnene behøver heller ikke at kede sig. Midt i byen ligger det 55.000 m2 store parkområde Moonlight Park med legeplads og delfinarium. Og for de voksne er der i samme område restauranter, barer og diskoteker.

Kemer har hele to strande, hvor Moonlight Beach som regel betegnes som den bedste.

Hotels.com

Har du kun brug for et hotel i Kemer?

Hvis du ikke har brug for en samlet pakkerejse, kan du vælge imellem godt 30 hoteller i Kemer hos Hotels.com. Her finder du alt fra eksklusive luksus-hoteller til billige familie-hoteller.

Find et hotel i Kemer
(åbner i et nyt vindue)

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt.
Mr. Jet

Mangler du en billig flybillet til Kemer

Hvis du bare har brug for en billig flybillet til Antalya (den nærmeste lufthavn til Kemer), så er der gode mulighed for at finde den bedste pris hos et af den lange række af flyselskaber, som Mr. Jet samarbejder med.

Søg efter flybilletter til Antalya
(åbner i et nyt vindue)

Mr. Jet er en del af Travelport - en af verdens største globale leverandører af rejse-produkter. Mr. Jet kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de tyrkiske lufthavne. Når du bestiller fly hos Mr. Jet, indgår der som regel en forsikring, der dækker dig mod at flyselskabet går konkurs.

Copyright © Loco Media