Kusadasi

KusadasiKusadasi er endnu en tyrkisk fiskerby, der har udviklet sig til et populært rejsemål. Byen byder på en god blanding af dejlige strande og et godt udvalg af butikker og restauranter.

Byen har en række gode restauranter, der tilbyder spændende, tyrkiske retter. Det er ikke uden grund, at det tyrkiske køkken regnes for det 3. bedste i verden – og restauranterne i Kusadasi lever op til ryet.

Nattelivet kan ikke måle sig med det i f.eks. Side eller Alanya, men der findes en mindre bargade, hvor man finder forskellige diskoteker og barer.

Hele Kusadasi syder af en international stemning – ikke mindst på grund af de mange krydstogtskibe, der lægger til for at besøge det nærliggende udflugtsmål Efesos (også kaldet Efesus). Så er man til internationale (og originale) mærkevarer og smarte caféer, er Kusadasi et oplagt rejsemål.

Kusadasi betyder ”fugleøen”, og byen har fået sit navn på grund af den nærliggende, lille ø med de mange fugle. Øen udgør et hyggeligt udflugtsmål med resterne af en gammel borg, der er oplyst om aftenen.

Til trods for udviklingen er det faktisk lykkedes byen at bevare en stor del af den originale, tyrkiske charme. Det er ikke noget særsyn at se byens ældre mænd nyde en kop te på et af byens lokale tehuse.

Hotels.com

Har du kun brug for et hotel i Kusadasi?

Hvis du ikke har brug for en samlet pakkerejse, kan du vælge imellem godt 25 hoteller i Kusadasi hos Hotels.com. Her finder du alt fra eksklusive luksus-hoteller til billige familie-hoteller.

Find et hotel i Kusadasi
(åbner i et nyt vindue)

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt.
Mr. Jet

Mangler du en billig flybillet til Kusadasi

Hvis du bare har brug for en billig flybillet til Izmir (den nærmeste lufthavn til Kusadasi), så er der gode mulighed for at finde den bedste pris hos et af den lange række af flyselskaber, som Mr. Jet samarbejder med.

Søg efter flybilletter til Izmir
(åbner i et nyt vindue)

Mr. Jet er en del af Travelport - en af verdens største globale leverandører af rejse-produkter. Mr. Jet kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de tyrkiske lufthavne. Når du bestiller fly hos Mr. Jet, indgår der som regel en forsikring, der dækker dig mod at flyselskabet går konkurs.

Copyright © Loco Media