Side

SideSide er muligvis Tyrkiets mest romantiske feriemål.

Den gamle bydel har en lang række velbevarede, romerske bygninger, og går man lidt væk fra hovedgaderne, er det muligt at finde stille gader med velbevarede træ- og stenhuse.

I det hele taget emmer byen af historie. Overalt ser man romerske søljer, der står som monumenter over fortiden.

Byens teater er helt sikkert også en udflugt værd. I gamle dage var der gladiatorkampe på plakaten – i dag nøjes med mere fredelige koncerter og teaterforestillinger.

Bliver det hele lidt for støvet, kan man kaste sig ud i Sides vilde natteliv. Og det kan man endda gøre uden at slippe historien helt, for en af byens mest populære barer ligger ved resterne af to templer fra det 2. århundrede. Sådan blandes nyt og gammelt.

Side har to fine strande – den vestlige er den mest børnevenlige og samtidig fyldt med liv. Ønsker man lidt mere fred og ro, er den østlige strand det bedste valg.

FDM Travel

De bedst pakkerejser til Side med FDM Travel

FDM Travel tilbyder pakkerejser til de bedste hoteller i Side. Vælg imellem en lang række prisbillige turisthoteller og fem-stjernede luksushoteller.


Se alle pakkerejserne til Side
(åbner i et nyt vindue)

FDM Travel er blandt Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til feriesteder i Europa. FDM Travel er ejet af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer.
Hotels.com

Har du kun brug for et hotel i Side?

Hvis du ikke har brug for en samlet pakkerejse, kan du vælge imellem mere end 40 hoteller i Side hos Hotels.com. Her finder du alt fra eksklusive luksus-hoteller til billige familie-hoteller.

Find et hotel i Side
(åbner i et nyt vindue)

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt.
Mr. Jet

Mangler du en billig flybillet til Side

Hvis du bare har brug for en billig flybillet til Antalya (den nærmeste lufthavn til Side), så er der gode mulighed for at finde den bedste pris hos et af den lange række af flyselskaber, som Mr. Jet samarbejder med.

Søg efter flybilletter til Antalya
(åbner i et nyt vindue)

Mr. Jet er en del af Travelport - en af verdens største globale leverandører af rejse-produkter. Mr. Jet kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de tyrkiske lufthavne. Når du bestiller fly hos Mr. Jet, indgår der som regel en forsikring, der dækker dig mod at flyselskabet går konkurs.

Copyright © Loco Media